Ontbijt & Voorzieningen

Geniet van een heerlijk ontbijt, handig parkeren en nog veel meer!

Een heerlijk begin van de dag

Ontbijt

Ontbijten kan bij Hotel Linnen, maar ook midden in de stad. Bij Hotel Linnen maken wij een ontbijtpakketje voor je. Tevens heb je de mogelijkheid om kosteloos gebruikt te maken van de gezamenlijke keuken om je eigen ontbijt te maken. Liever op je gemak ontbijten in de stad? Op loopafstand serveren wij een uitgebreid ontbijt bij Prikkels. Kosten voor het ontbijt zijn €9,50.

Alles in huis voor een prettig verblijf

Voorzieningen

Hotel Linnen is een klein boutique hotel waar je als gast alle ruimte hebt om volgens je eigen planning je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Zo is Linnen 24/7 toegankelijk en is er de mogelijkheid om buiten reguliere inchecktijd te arriveren. Je hebt de keuze om op elk gewenst tijdstip te ontbijten. Ook kun je de gemeenschappelijke keuken kosteloos gebruiken. In- en uitrijden van de parkeergarage is te allen tijden mogelijk. Een hapje eten kan bij restaurant “Het Savarijn” dat onder Hotel Linnen is gevestigd.

Geheel relaxed op stap

Parkeren

Hotel Linnen biedt in samenwerking met de gemeente Nijmegen parkeerplekken in parkeergarage Kelfkensbos aan. Voor €11,00 per dag, kunt u hier parkeren en 24u in- en uitrijden.

Fietsen voor stad en regio

Fietsverhuur

Nijmegen is meer dan alleen de binnenstad. Zo grenst de stad aan het prachtige natuurgebied de Ooijpolder. Ook het stadseiland met de nevengeul en de markante bruggen is de moeite waard om te aanschouwen. In samenwerking met “Jasper Fietsen” verhuren wij stadsfietsen met 3-versnellingen. Kosten per fiets is €10,- per dag. Tevens is er de mogelijkheid om mountainbikes of racefietsen te huren (uitsluitend op aanvraag).

Weekendje weg? Fles wijn cadeau!

Boek nu je weekendverblijf via onze website en ontvang een gratis fles wijn van wijnhandel Arends!

Nederlands